Over ons

Al 50 jaar een betrouwbare partner

Wij zijn Van den Brand, een Brabants familiebedrijf uit Teeffelen. Begonnen als agrarisch loonbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een aannemersbedrijf gespecialiseerd in natuurtechnische, cultuurtechnische en waterbouwkundige projecten. Door in 2017 van Heel Transportbedrijf uit Oss en in 2020 Kuper Transport uit Spijk (Gld) over te nemen zijn onze activiteiten uitgebreid met transport en werkzaamheden met betrekking tot kleiwinning.

Wij zijn altijd gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan we werken. Wij zijn een no-nonsens organisatie. Onze kracht ligt in een doelgerichte aanpak. Vanaf de eerste plannen van onze opdrachtgevers tot de uiteindelijke oplevering denken we over mogelijkheden en duurzame oplossingen.

Waar staan wij voor?

Vakbekwaam

Met circa 50 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers werken we iedere dag vol passie aan onze projecten en zorgen wij voor volledige tevredenheid bij onze opdrachtgevers.

Certificaten

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Van den Brand. Om aantoonbaar te maken dat wij werken conform diverse kwaliteitsstandaarden, zijn wij in het bezit van diverse certificaten. Hiermee borgen wij dat wij voldoen aan de hoge eisen die we aan onszelf stellen. Wij zijn in het bezit van ISO9001, en VCA** en CO2 prestatieladder niveau 3.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van social return zetten wij waar mogelijk medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt, en levert hiermee een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van deze mensen.

Sociale betrokkenheid

Om onze betrokkenheid met de maatschappij te tonen ondersteunen wij een aantal lokale evenementen en goede doelen. Tevens zijn wij al ruime tijd trotse hoofdsponsor van NLC’03.

Recent Posts